Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Desestimat el recurs de l’Escola Elisabeth contra la construcció del centre comercial Bon Preu

L’auto conclou que “no concorren els requisits necessaris” per a l’adopció de la mesura de suspensió cautelar sol.licitada

divendres 21 desembre 2012

El Jutjat Contenciós Admnistratiu número 2 de Taragona, ha acordar desestimar el recurs presentat per l’Escola Elisabeth contra l’acord de l’Ajuntament de Salou mitjançant el qual s’adjudicava un dret de superficie d’una finca de propietat municipal a favor de l’empresa Bon Preu, per a la construcció d’un gran establiment comercial al municipio.

L’auto conclou que “no concorren els requisits necessaris” per a l’adopció de la mesura de suspensió cautelar sol.licitada, ja que el recurrent (l’Escola) no ha acreditat en que consistia el perjudici que se li causaria, “i ni tan sols ha manifestat que se li causés cap perjudici”. També fa especial referència en que per sobre de tot ha de predominar l’interès general.

Al respecte, el govern salouenc manifestava la seva satisfacció per la disposició de l’auto, però lamentava “la utilització política d’aquest tema per part d’alguns membres del Consell Rector de l’Escola, i la seva actitud insolidària”. Matisava que “és incomprensible la reacció d’alguns membres de la Junta Rectora de l’Escola contra el centre comercial, en forma i fons, intentant justificar una posició contrària a un equipament que no perjudica ni genera cap molèstia”.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, destacava el fet que des del govern “sempre em mostrat el nostre convenciment que la instal•lació d’aquest centre comercial suposa un benefici per a la població i pels interesos generals del municipi, ja que es creen 100 llocs de treball estable, comporta uns ingressos per les arques municipals, i facilita i fa més còmode la compra als potencials clients de Salou, capgirant la tendència a desplaçar-se fora del municipi per a realitzar gran compres en el sector de l’alimentació”.

Galeria d'imatges

bpreu.jpg
bpreu.jpg

Document Actions