Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Detingut per la Policia Local de Salou per realitzar un robatori amb violència

Gràcies a la col·laboració ciudadana, es va poder detenir a una persona que havia realitzat feia escassos minuts un robatori

divendres 11 juny 2010

Ahir, dia 11 de juny de 2010, la ràpida intervenció de la Policia Local de Salou, va permetre detenir a una persona que havia realitzat feia escassos minuts un robatori amb violència a unes dones de nacionalitat anglesa.  En aquesta detenció, va ser primordial la col·laboració ciutadana.

Sobre les 04:00 h un ciutadà va trucar la Policia Local de Salou, alertant que al carrer Brussel·les, dues persones d’origen Senegalès, havien intimidat violentament dues dones angleses, arrancant-l’hi la bossa de mà i fugint del lloc.

Els agents que eren a les proximitats en aquell moment van localitzar una persona que es corresponia amb la descripció facilitada per les dues dones en un primer moment. Els agents van identificar al subjecte que va intentar eludir-los quan va veure la patrulla.

D’altra banda, una segona dotació de la Policia Local es va entrevistar amb les víctimes, amb la intenció de recollir més informació. La descripció facilitada per les víctimes del robatori va coincidir plenament amb la persona que els agents havien indentificat.

Per aquest motiu els agents van detenir a D.D, de 29 anys, de nacionalitat senegalesa. Els agents també van localitzar la bossa de mà de la noia agredida a uns dos cents metres del lloc.

Document Actions