Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Detingut un conductor a Salou per delictes contra la seguretat del trànsit

Es tracta d’un jove que conduïa de manera temerària i sense carnet

dijous 11 març 2010

Segons ha informat la Policia Local de Salou ahir dimecres 10 de març al voltant de les 12.30 h del matí, la Policia Local de Salou va detenir a un jove A.J. E. E., de 22 anys, al carrer Escala Dei de Salou, per presumptes delictes consistents en conduir sense haver obtingut mai permís, conducció temerària i resistència, desobediència a agents de l’autoritat. Els fets van tenir lloc quan els agents de la Policia Local de Salou realitzaven un control rutinari de documentació i seguretat ciutadana al carrer Ciutat de Reus i van intentar aturar el vehicle del detingut, moment en el qual el conductor va fugir del lloc a gran velocitat, per la qual cosa un dels agents va haver d’apartar-se per evitar ser atropellat.
Els agents van iniciar una persecució a peu i el turisme va continuar la marxa fent maniobres arriscades per als vianants que transitaven per la zona, precisament en horari escolar.
Finalment, el detingut va fer una maniobra sobtada de gir al carrer Barcelona i es va estavellar amb una bústia de correus situada damunt la vorera del carrer Escala Dei, en direcció contrària, i va causar greus desperfectes al mobiliari urbà. Afortunadament, no hi va haver danys personals.

Galeria d'imatges

accident.jpg

Document Actions