Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Dilluns comencen les inscripcions pel Casal Xic’s d’estiu

Els nens i nenes que vulguin participar-hi poden inscriure’s a l’Espai d’Infància Estació del Carrilet

dijous 07 juny 2012

El Club Xic’s obre el proper dilluns 11 de juny les inscripcions per tal que les famílies puguin apuntar als infants al Casal Xic’s d’Estiu 2012. Es tracta de la segona edició d’aquest casal municipal que té com a centre neuràlgic l’escola Europa. Així, els més petits podran gaudir d’activitats lúdiques i  pedagògiques durant els dos mesos d’estiu, juliol i agost en horari de matí (de 9 a 13 hores) ; a més de comptar amb servei de cangur des de les 7,30 del matí i de menjador de les 13 a les 16 hores. La regidora d’Infància de l’Ajuntament de Salou, Julia Gómez, ha destacat com “és un casal municipal on els nens i nenes gaudeixen d’un estiu divertit, amb activitats per a tots els gustos i on l’aprenentatge i els aspectes lúdics es combinen en el dia a dia”.

El Casal discorrerà per quinzenes que tenen un cost de 55 euros; començant el dia 2 de juliol i fins al 13 del mateix més i successivament fins a  la setmana final (del 27 al 31 d’agost) que tindrà un cost de 30 euros. Els responsables dels nens podran apuntar-los adreçant-se a l’Espai d’Infància Estació del Carrilet des del proper dilluns i fins al 22 de juny en horari de 10 a 13 i de 16 a 20 hores.

Els socis del club Xic’s es podran beneficiar d’un 10% de descompte, també d’aplicació en el cas de les famílies nombroses o monoparentals.  La documentació necessària per a la inscripció:

- Full d’inscripció

- Comprovant d’empadronament a Salou

- Cartilla de Vacunació del nen/a

- Fotocopia DNI del pare, mare o tutor

- Fotocopia targeta sanitària

- Fotografia del nen/nena inscrit

- Comprovant pagament bancari

Galeria d'imatges

anunci_casal_xics.jpg
anunci_casal_xics.jpg

Document Actions