Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Dilluns s’obren al PIJ les inscripcions pel darrer quadrimestre del Carretera i Manta

Els joves podran apuntar-se a un total de dotze activitats de formació i lleure

divendres 30 agost 2013

Aquest proper dilluns 2 de setembre s’obren les inscripcions al PIJ per als cursos que es programen dins el programa de joventut ‘Carretera i Manta’. Entre els mesos de setembre i desembre es duran a terme fins a 12 activitats de l’àmbit lúdic, i de formació i també de caire educatiu, molt especialment. 

Les diferents propostes comprenen des de la iniciació al Pàdel; la Conversa d’Anglés II o d’alemany II; el curs de monitor de Lleure o de monitor de menjador i transport Escolar; un curs de primers auxilis; el de monitor de ludoteca; un monogràfic sobre el treball de les emocions; a més d’un curs de manipulador d’aliments; la sortida al Saló del Manga i, finalment, l’esquiada Gran Valira.

Els preus de les diferents propostes oscil·len entre els 8 euros en el cas de la més assequible als 45 euros; a excepció de l’Esquiada de tres dies a Gran Valira amb un cost de 100 euros per persona.

Cada activitat té un nombre de places limitades que es cobreixen per rigorós ordre d’inscripció i van adreçades als joves d’entre 14 i 30 anys. Les inscripcions es poden formalitzar, en el cas de Salou, al Centre Juvenil de la masia Tous on hi ha ubicat el PIJ al carrer Maria Castillo s/n. Els  horaris d’atenció al públic són de dilluns a divendres de les 9 a les 12 i de les 4 a les 7 de la tarda. Aquells que cursin la inscripció a través de l’oficina virtual de l’Ajuntament (http://www.ov.salou.org/siac/default.aspx) obtindran un descompte del 5% sobre el preu inicial.

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges

portada_carretera_i_manta_copia.jpg

Document Actions