Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Dilluns s’obren les preinscripcions per a l’Escola Municipal de Música de Salou

divendres 02 maig 2014

S'han de preinscriure per al curs 2014 - 2015, tant les persones que actualment són alumnes de l'escola, com totes aquelles que vulguin ser-ho

Aquest proper dilluns s’obriran les preinscripcions per a l’admissió d’alumnes a l’EMMS, l’Escola Municipal de Música de Salou, en tots els nivells i cursos. La preinscripció es pot formalitzar al Departament d’Ensenyament de l’Ajuntament (planta baixa de l’Ajuntament) de les 10 a les 13 hores i per les tardes (de les 16 a les 20 hores) a la mateixa escola.

S’han de preinscriure per al curs 2014 - 2015,  totes aquelles persones que vulguin ser nous alumnes i el termini per sol·licitar-ho s’esgota el proper dilluns 19 de maig.

La publicació de la llista d’alumnes admesos es durà a terme el 13 de juny i la matriculació s’haurà de fer efectiva entre el 16 i el 27 de juny.

La regidora d’Ensenyament, Julia Gómez, ha explicat que s’ha fet una campanya de difusió entre les escoles de Salou per tal de donar a conèixer amb major profunditat quina és la tasca que desenvolupa el centre que “dia a dia organitza activitats engrescadores que motiven l’estimació de tothom per la música com a eina integradora d’una vida social, més rica i plural”.

Els ensenyaments musicals que s’imparteixen a l’EMMS són de piano; guitarra; violí; violoncel; flauta travessera; clarinet; saxo; trompeta; percussió; aula de música moderna amb especialitats de  piano jazz, guitarra elèctrica i combo. A més, a l’escola també hi ha un seguit d’agrupacions com l’orquestra de corda; l’orquestra de guitarres; el grup de percussió; la banda de l’EMMS a més d’agrupacions corals i el Cor Duorum.

Galeria d'imatges

emms.jpg
emms.jpg

Document Actions