Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

'Dios Salve a la Reina' reuneix 11.000 persones a la plaça de les Comunitats Autònomes

dijous 13 agost 2009

La banda formada per Pablo Padín, Francisco Calgaro, Matías Albornoz i Ezequiel Tibaldo van donar vida ahir a la nit al ja desaparegut grup Queen, tocant alguns dels seus temes més celebres

El grup 'Dios Salve a la Reina', la banda tribut a Queen més gran de tots els temps, va congregar ahir a la nit 11.000 persones davant l'escenari de la Plaça de les Comunitats Autònomes de Salou per tal de deleitar-se amb les seves cançons. La banda va conduir als milers d'espectadors a un món de somni, ple de records en el temps ja que l'increïble semblança tant física com vocal fan que sigui la banda tribut més espectacular de Sud Amèrica i part del món. L'actuació, gratuïta i apta per a tots els públics, es va convertir en un show complet quan el públic assistent va començar a coreografiar i a cantar les cancons del desaparegut Freddie Mercury. La crítica del públic va ser excel·lent ja que van oferir entreteniment en estat pur al fer tribut a la mítica formació Queen.

Algunes de les cançons que van sonar per deleit del nombrós públic són: Bohemian Rhapsody; I want to break free; God Save The Queen; We are the Champions, Somebody to love entre moltes altres, totes elles gran èxits.

El públic salouenc va respondre molt favorablement a les expectatives de l'organització i van quedar encantats amb l'actuació d'aquesta banda reconeguda a nivell mundial. Tant es així que al finalitzar cada cançó el nombrós públic assistent aplaudia, cridava i xiulava als components de la banda per la seva gran actuació.

Document Actions