Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Diplomàtics rusos, kazakhs i armenis es donen cita a Salou.

L'acte cultural l'ha organitzat l'Associació de Rusoparlants de Salou amb el suport de l’Ajuntament.

dijous 29 abril 2010

Salou va acollir ahir la presentació de dos llibres: el del president de la república de Kazakhstan, Nursultan Nazarbayez, sobre la trajectòria i la vida d’aquest país; i el de la història del poble d’Armenia.
Aquest acte cultural va ser organitzat per Associació de Rusoparlants de Salou amb el suport de l’Ajuntament.
L’acte va aplegar un bon nombre de diplomàtics com l’ambaixador de Kazakhstan, que va presentar el lllibre del president del seu país; l’ambaixador d’Azerbaiyan; el ministre conseller de l’ambaixada de Rusia; els cònsuls generals de Rusia i Ucrania; un representant del Consulat d’Armenia, i el president de la Cambra de Comerç de Kazakhstan, entre d’altres representants institucionals.
En el seu parlament de benvinguda, l’alcalde de Salou, Pere Granados, va manifestar l’honor que suposava per la ciutat poden comptar amb la presència de tanta representació de països que “mereixen tota la nostra consideració i amistat i amb els quals tenim interès a estrenyer i aprofundir relacions institucionals”.
L’alcalde també es va referir a les families rusoparlants de Salou expressant el seu agraïment “per la seva gran disposició a col·laborar en la prosperitat i el progrés de Salou”.

Galeria d'imatges

recepcio.JPG

Document Actions