Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Diplomes per als ciutadans senegalesos i argentins que han acabat els cursos de català

dimecres 16 abril 2008

Els membres de l'Asociación Colectivo Senegalés de Tarragona (amb seu a Salou) i del Casal Argentí Salou 20 de junio que han participat en els cursos impartits a l'Oficina de Català del municipi , unes quaranta persones en total, han rebut ja els seus diplomes. A l'acte de lliurament d'aquests diplomes, que va celebrar-se dilluns passat a la tarda a la Sala Mediterrània del Teatre Auditori de Salou, hi va assistir l'alcalde, Antonio Banyeres; el regidor d'Ensenyament, Paco Gaya; la directora del Centre de Normalització Lingüística de Tarragona, Rosa Ibarz; la responsable de l'Oficina de Català de Salou, Marisol Solano; i la professora dels cursos Maria Cano.

Als senegalesos se'ls ha ofert, en concret, dos cursos de català: un de nivell inicial i 20 hores de durada; i un altre de nivell bàsic 1, de 45 hores de durada; i als argentins un altre curs de nivell bàsic 1. Aquests cursos, adreçats als integrants de les dues associacions abans esmentades, han estat finançats al 100% per la Secretaria per a la Immigració de la Generalitat de Catalunya a través d'un conveni amb l'Ajuntament de Salou i el Consorci per a la Normalització Lingüística.
El consistori salouenc ha cedit les aules del Centre Cívic perquè aquests cursos s'hagin pogut dur a terme a les tardes.

S'ofereixen nous cursos

D'altra banda, la responsable de l'Oficina de Català de Salou, Marisol Solano, ha informat que els interessats en matricular-se als propers cursos intensius de català de 45 hores previstos per als mesos de maig-juny i oberts a tots els ciutadans majors de 18 anys, hauran de fer-ho els dies 23 i 24 d'abril a la mateixa oficina, ubicada al 2n pis del Centre Cívic, de 9.30 a 13 hores; i de 16 a 18 hores.

En total, s'ofereixen 6 cursos no-presencials: tres de nivell intermedi (1,2 i 3) i tres de nivell de suficiència (1,2 i 3); i 5 cursos presencials: un de nivell bàsic 2; dos de nivell bàsic 1; un de nivell bàsic 3; i un de nivell intermedi 3. Els cursos de nivell bàsic són gratuïts i la resta costa entre 30 i 120 euros.

Document Actions