Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Disminueixen els fets delictius a Salou d’un 4% i augmenta la resolució dels casos d’un 8%

El conseller d’Interior, Felip Puig, assisteix a la Junta Local de Seguretat del municipi

divendres 10 febrer 2012

Aquest migdia s’ha celebrat la Junta Local de Seguretat a Salou on el conseller d’Interior de la Generalitat de Catalunya, Felip Puig, ha explicat que “és una prioritat pel govern de Catalunya la seguretat del país i més en aquells municipis on hi ha una clara projecció internacional”, com és el cas de Salou. En termes de seguretat, Puig ha valorat molt positivament la tendència positiva en aquesta matèria que ha enregistrat la capital de la Costa Daurada tot assenyalant que s’han disminuït d’un 4% els fets delictius i alhora la capacitat de resolució dels casos s’ha incrementat d’un 8%, a més d’haver aconseguit contenir els delictes contra el patrimoni. La dada menys favorable però, ha reconegut, és el repunt en els robatoris amb força als domicilis però –ha comentat- “estem actuant decididament i som conscients que Salou és un municipi amb una urbanització dispersa i treballem en la prevenció i en la investigació”. A més, ha explicat que les darreres hores s’han detingut a sis persones que actuaven de manera organitzada en hotels i a domicilis particulars. “Volem traslladar la confiança en el nostre sistema de seguretat. Hem de seguir treballant coordinadament”, ha dit. Puig ha volgut recordar que prova d’aquesta sensibilitat del Govern català ha estat la incorporació de deu agents més a la comissaria de districte dels Mossos al municipi, compartida amb Vila-seca. El conseller d’Interior també ha fet referència a la contenció de la sinistralitat en matèria de trànsit i també en els delictes contra la salut pública.

Per la seva part, l’alcalde del municipi, Pere Granados, ha volgut agrair la presència del conseller a la Junta Local de Seguretat i ha deixat palesa “la sensibilitat que manifesta la conselleria vers els municipis turístics atenent les nostres necessitats”, a més s’ha felicitat “per la feina molt positiva en termes generals que s’està duent a terme en matèria de seguretat ciutadana a Salou tot i que –ha reconegut- hi ha qüestions a millorar”.

La Junta Local de Seguretat que ha presidit l’alcalde, a més de la presència del Conseller d’Interior, Felip Puig, ha comptat amb l’assistència del Delegat del Govern a Tarragona, Quim Nin; Joan Carles de la Monja, Sotsdirector General de Coordinació de la Policia de Catalunya; Carme Mansilla, Sotsdirectora Territorial d’Interior; Jaume Giné, Intendent en Cap de la regió del Camp de Tarragona; Antonio Fuentes, Comandant de la  comandància de la Guàrdia Civil;  Marc Alarcón , regidor delegat de Seguretat ciutadana, Protecció civil i Mobilitat; José Luís Gargallo, Inspector Cap de la Policia Local de Salou;  Eduard Blanch , Sotsinspector Cap de districte Salou-Vila-seca dels Mossos d’Esquadra; Gregorio de la Torre, Sergent Comandant de la Guàrdia Civil de Salou a més del Secretari de la corporació, Francisco Alijo.

Galeria d'imatges

DSCN4500.JPG
jlseg.jpg
DSCN4500.JPG
DSCN4491.JPG

Document Actions