Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Dispositiu especial de trànsit pel PortAventura World Challenge Salou

dijous 26 maig 2016

El triatló que se celebra aquest diumenge 29 de maig, tindrà afectació viària a la C-14, C-31B i l'A-7

 

Amb l’objectiu de minimitzar possibles afectacions viàries aquest diumenge, 29 de maig, arran de la celebració del PortAventura Challenge Salou, els organitzadors del triatló juntament amb el Servei Català de Trànsit (SCT), els Mossos d’Esquadra i la Policia Local de Salou –amb més de 40 agents-, posarà en funcionament un dispositiu especial de trànsit que garanteix que cap zona de Salou quedarà incomunicada.

Aquest triatló de mitja distància consta d’un circuit de 1.900 metres de natació, 90 km de ciclisme i 21,5 km de cursa a peu.  Per això, diumenge al matí, a les 06:00 hores, es procedirà a tallar el trànsit al tram urbà de Salou per on es du a terme la prova i paral·lelament es tallarà també l’A-7 (extrem sud) i la C-31B. Es preveu que la situació es pugui normalitzar a l’A-7 cap a les 13:00 h.

L’alternativa principal a l’A-7 serà l’AP-7 a la sortida número 38 en sentit Salou, que serà gratuïta fins a la sortida 35 (Salou–Vila-seca). Així, aquells vehicles que agafin l’AP-7 rebran un tiquet de gratuïtat a l’entrada del peatge de la concessionària AUMAR.

Aquest triatló provocarà afectacions viàries que poden ocasionar algunes retencions puntuals o desviaments en carreteres de la xarxa viària principal i secundària del municipi de Salou. Les vies principals afectades pel pas dels atletes són les següents:

Accés a la C-14 des del vial d’enllaç de la sortida 35 de l’AP-7 

Es tallarà a la circulació el vial d’enllaç en sentit Salou “C14”, de la sortida 35 de l’AP-7. Els vehicles  que surtin per l’AP-7 per la sortida 35 podran continuar, sense desviament,  cap a Vila-Seca (A-7 Tarragona-Barcelona) i Port Aventura en cas que vulguin arribar fins a la zona de Llevant del municipi.  Des de les 7.00h del matí fins les 10.00h hi haurà però una restricció viària a l'avinguda Pere Molas en ambdós sentits Vilaseca-Salou, Salou-Vilaseca. Si els vehicles volen dirigir-se a la zona de Ponent de Salou es recomana entrar per Vilafortuny i desplaçar-se per la carretera de la costa.

Autovia: Tall A-7 i desviament N-340 PK 1122:

Per tal de facilitar la tasca dels Mossos d’Esquadra de Trànsit i impedir l’accés a la zona de la cursa, a les 06.00 hores es desviarà tot el trànsit de la N-340 en sentit Nord per la sortida 1123 cap a L’Hospitalet de L’Infant per la N-340. Els vehicles que circulin en sentit nord no podran enllaçar amb l’A-7, que estarà afectada per la cursa fins a la sortida 1151. Els vehicles tindran com alternativa la N-340 i l’autopista AP-7, que serà gratuïta de la Sortida 38 a la 35 (Salou-Vilaseca).

Carretera C-31B: Plaça Europa – TV-3146:

Per tal de facilitar la tasca dels Mossos d’Esquadra de Trànsit i impedir l’accés a la zona de la cursa, a les 06.00 hores es desviarà tot el trànsit de la carretera C-31B (sortida 5), en ambdós sentits. A les 6.30h del matí es tallarà la C31B accés Tarragona-Salou, des de Vila-seca, i es torna a obrir a les 10.00h.

Des de les 6.00h del matí fins les 12.30h del migdia la C14 sentit Reus-Salou des de la rotonda de la A7 quedarà tallat al trànsit

 

Pel que fa a la circulació interior pel municipi cal saber que des de les 6.30h del matí fins les 12.30h del migdia el passeig Jaume I sentit carrer Barcelona i també en direcció a l’avinguda Andorra patirà una restricció viària excepte pel transport públic i d'urgència. A més, també hi haurà una restricció viària al camí dels emprius ambdós sentits.

 

Els usuaris que circulin pels trams afectats han de seguir en tot moment les indicacions dels agents dels Mossos d’Esquadra operatius i dels agents de policia i voluntaris destinats a l’efecte.

Galeria d'imatges

challenge.jpg
.jpg

Document Actions