Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Dissabte el teatre de Salou pujarà el teló per convertir-se en una perruqueria a la comèdia Pels pèls

dimecres 09 desembre 2015

Dirigida per Abel Folk, compta amb Beth Rodergas, Pep Planas, Àlex Casnovas o Mercè Comes

 

Pels pèls és la història d'un assassinat, comès en una perruqueria, que implica a tots els protagonistes; el perruquer, el seu ajudant i els quatre clients. I per resoldre el cas, el públic juga un paper actiu, ajudant els Mossos d'Esquadra encarregats de solucionar el crim a la versió catalana, a trobar el culpable. I en cada sessió l'assassí pot ser un personatge diferent. Per això, la força de l'obra resideix en la improvisació dels actors i en la seva interrelació amb el públic, que es converteix en un personatge actiu.

 

Aquesta peça, dirigida per Abel Folk està interpretada magistralment per Jofre Borràs; Mercè Comes
Àlex Casanovas; Beth Rodergas; Pep Sais  i Pep Planas, entre d'altres. Entre tots, asseguren una bona estona al públic assistent. De fet, Pèls pèls és una obra de teatre poc convencional. Una comèdia, un thriller i un reality show, barrejats, segons el seu director. Són tres vessants que es combinen en la versió que fa Guillem-Jordi Graells d'un clàssic de la comèdia contemporània: Shear Madness, de l'alemany Paul Portner (1925-1984), l'obra de teatre no musical amb més continuïtat de la història. En cartell a Boston, Estats Units, des de finals dels setanta. Aquesta peça arriba aquest proper dissabte 12 de desembre al Teatre Auditori de Salou on els espectadors hi tindran molt a dir.

 

Les entrades es poden adquirir a la taquilla del teatre, situada al carrer Advocat Gallego, n. 2. Telèfon 977 30 92 17 de manera anticipada abans del dia de l’espectacle, de dilluns a divendres de 10 a 14 h. i dimarts i dijous de 17 a 20 h., excepte festius; o bé a la taquilla dues hores abans de l’espectacle. També està disponible la compra a través de la xarxa Ticketmaster. El cost de les mateixes és de la fila 1 a la fila 9: 20€, i de la fila 10 a la fila 19: 18€ més despeses de gestió.

Galeria d'imatges

teatre.jpg
gal05.jpg

Document Actions