Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Diumenge a migdia l’alcalde felicitarà les festes en la celebració del brou de Nadal a la Masia Catalana

divendres 16 desembre 2016

Aquesta tarda s’obren les portes de l’exposició d’aus i bestiari autòcton català, al mateix indret

Les representacions del pessebre vivent també es mantenen a la Masia Catalana en tres dies

Salou enceta aquest cap de setmana un important gruix d’actes relacionats amb el Nadal i amb la Masia Catalana com a enclavament principal. En aquest marc se celebrarà la felicitació nadalenca de l’alcalde i de la corporació a la ciutadania junt amb l’oferiment del típic brou de Nadal que enguany es trasllada a diumenge a les 11,30h del matí. En el marc d’aquesta trobada hi haurà actuacions de Tonetty’s Dixie Grup que tocaran cançons típiques de Nadal amb versió dixie a més d’atraccions per als més petits amb les mascotes del Club Xic’s i personatges nadalencs. De fet, des de la regidoria de Cultura s’ha instat aquest canvi per tal de donar-li a la festa un caire més familiar; ja que anys anteriors el brou es servia a les vuit del vespre.

Des d’avui, i fins el proper 6 de gener, la Masia acollirà una exposició d’aus i bestiar autòcton català, una de les tradicions més arrelades al municipi. Aquest, es podrà visitar des del divendres 16 i fins al 6 de gener. (Feiners de les 17 a les 20h i diumenges i festius de les 10.30 a les 13.30 i de les 17 a les 20h). A la masia catalana s’hi podran veure exemplars de cabra de Rasquera i ovelles ripolleses; Guarà català, ànecs Muts, Indiots mallorquins, gallines penedesenca negra i també barrada, oques i gallines empordaneses, conill del Penedès, entre d’altres animals.

També s’hi podran contemplar diferents elements característics de l’àmbit rural de la vida catalana: eines campestres, animals domèstics i de cria, entre d’altres. En moltes de les cases que envolten la masia es pot veure, dins del seu context, quin tipus d’eines s’utilitzaven en territori català.

Recordar que les representacions del Pessebre vivent, a càrrec del grup Esplai, es podran visitar a la Masia Catalana: el dissabte 17 a les 18.30h, el diumenge 25 a les 19h, i el diumenge dia 1 de gener a les 19h. L’entrada als diferents actes organitzats a la masia son gratuïts, us hi esperem!

Galeria d'imatges

brou.jpg
expo_masia_catalana_jpg.jpg
RLM141228_055BX-®.jpg
RLM141228_058BX-®.jpg

Document Actions