Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Diumenge arriba a Salou la Gran final nacional del torneig de futbol Volkswagen Júnior Masters

Tindrà lloc a l’estadi de futbol municipal i comptarà amb el futbolista Víctor Sánchez del Amo, padrí de l’esdeveniment

dimecres 23 novembre 2011

El proper diumenge 27 de novembre se celebrarà a l’estadi municipal de Salou la Gran Final del torneig Internacional de futbol infantil Volkswagen Júnior Masters. Després de 4 classificatòries territorials celebrades a diversos punts d’Espanya, els equips guanyadors de cada una d’elles es disputaran el títol en aquesta final nacional.

Així, el col·legi Laskorain, guanyadors de la primera classificatòria de Volkswagen Junior Masters al País Basc; l’escola Los Rosales, guanyadora de la segona a Andalusia; el col·legi del Sagrat Cor de Sarrià, campió a Barcelona i l’equip de l’escola Aldovea, guanyador de la classificatòria a Madrid participaran en aquesta gran final. El guanyador representarà a Espanya a la Final Internacional que es jugarà a Varsòvia (Polònia) la primavera del 2012.

El padrí del torneig, l’ex futbolista Víctor Sánchez del Amo dirigirà els entrenaments dels joves futbolistes i explicarà quins són  els secrets per convertir el futbol en una professió. Pel regidor d’Esports, Felip Ortiz, es tracta d’un esdeveniment molt important que situa a Salou dins el panorama esportiu infantil.

El Volkswagen Junior Masters és un dels torneigs de futbol infantil amb més tradició internacional amb presència a 20 països i tres continents i arriba enguany, a la seva tercera edició a Espanya. Està dirigit a equips escolars amb participants menors de 13 anys. Les classificacions territorials s’han dut a terme a San Sebastián (8 i 9 d’octubre); Sevilla (22 i 23 d’octubre); Barcelona (19 novembre) i Madrid  (12 i 13 de novembre).

Els partits començaran el diumenge 27 de desembre a partir de les 10 del matí.

Document Actions