Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Diumenge es donarà a conèixer a la Torre Vella els guanyadors del XIV Concurs Fotogràfic de Salou, en què ha participat més d'un centenar de persones

dijous 13 març 2008

Un total de 107 persones han pres part en el XIV Concurs Fotogràfic de Salou, convocat per la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Salou. Aquesta xifra representa gairebé el doble que l'edició anterior, quan el nombre de participants va ser de 66. La quantitat d'obres presentades també s'ha doblat pràcticament, en passar de 243 a 425. En aquest sentit, cal recordar que els interessats en competir en aquest certamen podien presentar un màxim de 5 fotografies, tot i que no podran guanyar més d'un premi, segons s'especifica a les bases del concurs.

Els guardons consisteixen en trofeus i 500 euros per al primer; 400 euros, per al segon; i 300, per al tercer. Per als empadronats a Salou, s'han establert, així mateix, tres premis locals: el primer està valorat en 400 euros; el segon, en 300 euros; i el tercer, en 200 euros.

Amb les obres seleccionades per un jurat format per persones de reconeguda vàlua dins del món de l'art i de la fotografia, així mateix, s'organitzarà una exposició a la Torre Vella del 18 d'abril al 18 de maig. El jurat està integrat, concretament per Raquel Medina, doctora en Història de l'Art, crítica d'art i membre de l'Associació Catalana de Crítics d'Art (ACCA-AICA); Albert Saludes, fotògraf i membre de l'Associació Fotogràfica de Tarragona; Joan Casals, professor i artista visual i plàstic; Maria Gracia de la Hoz, Agrupació Fotogràfica de Reus; i Josep Maria Casanoves, Comissari de la Biennal Medalla Gaudí de Reus.

El veredicte d'aquests professionals es donarà a conèixer, precisament, aquest proper diumenge, dia 16 de març, a les 12 hores, a la Torre Vella, en el transcurs d'un acte obert a tothom.

Pel que fa a la procedència dels concursants d'enguany, cal destacar que 39 són de Salou, 41 de la resta de Catalunya; i 27 de fora del territori català.

Document Actions