Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Diumenge, nova edició de la ruta amb patins per la Costa Daurada

La sortida tindrà lloc des de l’estació de trens del municipi i té un caràcter lúdic no competitiu

dimecres 10 abril 2013

El proper diumenge 14 d’abril, les associacions de patinatge Associació Tarracopatina i Associació de Patinadors de Barcelona (APB), realitzaran la Ruta Costa Daurada 2013. La ruta –com ja és tradició- tindrà el punt de sortida a l’estació de trens de Salou a les 11h30 i passarà per les poblacions veïnes de Vila-seca i Cambrils, per tornar a al passeig marítim de Salou als voltants de les 15h. El recorregut, d’uns 22 quilòmetres, es farà principalment per passejos marítims i carrils bici, així com pistes i camins asfaltats de les diferents localitats.  El regidor d’Esports de l’Ajuntament, Felip Ortiz, ha assegurat que “es tracta d’una sortida fàcil per a un patinador experimentat i la recomanem especialment perquè passa per carrils bici, passejos, pistes asfaltades, carrers urbans... una bona combinació per un diumenge al migdia”.

La ruta, que pot arribar a assolir el número de 200 participants, disposarà d’un dispositiu de seguretat propi. El nivell de dificultat de la ruta no és gaire alt. No obstant, es requereix que els patinadors i patinadores sàpiguen frenar i girar correctament, i que tinguin prou experiència com per assolir una ruta d’aquesta distància i característiques.

La finalitat de la ruta es purament lúdica. Es tracta d’una activitat saludable a l’aire lliure fent servir un mitjà de desplaçament ecològic. La ruta es du a terme amb la col·laboració de l’àrea d’Esports de l’Ajuntament de Salou i altres estaments implicats, i compta amb el suport de la Federació Catalana de Patinatge.

Galeria d'imatges

RCD2013.jpg
RCD2013.jpg

Document Actions