Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Diumenge s'inaugura la gespa artificial de l'Estadi Municipal de Salou

divendres 21 setembre 2007

El proper diumenge, 23 de setembre, s'inaugurarà la gespa artificial de l'Estadi Municipal de Salou. Per fer-ho, l'Ajuntament ha organitzat diversos actes. Així, a les 16 hores tindrà lloc l'inici dels partits amistosos de les categories infantils; a les 17.30 hores, començarà l'escalfament del primer equip de la U.D. Salou; a les 17.45 hores, està prevista la presentació de la plantilla futbolística i el pronunciament d'uns parlaments per part del president del club salouenc i de l'alcalde de la localitat, Antonio Banyeres. Posteriorment, el batlle farà la sacada d'honor i acte seguit, cap a les 18 hores, s'iniciarà el partit de lliga de Primera Territorial entre la U.D. Salou i el CF Montblanc. Un cop finalitzada la primera part d'aquest encontre esportiu, se servirà un refrigeri als assistents.
D'aquesta manera, tothom que ho desitgi podrà veure el resultat de les obres de remodelació de l'Estadi Municipal de Salou, que han consistit en la col·locació de gespa artificial d'última generació procedent d'Itàlia, el canvi de la il·luminació amb 32.000 wats i de la zona de grades; la pavimentació de passadissos laterals per als espectadors, la instal·lació de noves banquetes, la reforma dels vestuaris i l'ampliació de la terrassa del bar.
El pressupost d'aquestes obres ha ascendit als 596.000 euros i inclou la redacció del projecte i el manteniment per un període de 3 anys. D'aquests 596.000 euros, 140.000 euros corresponen al subministrament i col·locació de la gespa artificial.
Els treballs van començar el passat 8 de juny i tenien un termini d'execució de 4 mesos, amb la qual cosa han finalitzat abans del que es preveia. L'empresa adjudicatària de les obres de condicionament és Selprats S.L, l'empresa encarregada de la gespa artificial és Limonta Sport Ibérica S.L. i les mides del camp de futbol són 105x65 metres i les de les línies de joc 100x62 metres.

Document Actions