Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Diumenge, tret de sortida a la Ruta Costa Daurada 2011 amb patins

Serà aquest diumenge 10 d'abril de la mà de l'Associació Tarracopatina i l'Associació de Patinadors de Barcelona

dimecres 06 abril 2011

El proper diumenge 10 d’abril de 2011, les associacions de patinatge Associació Tarracopatina i Associació de Patinadors de Barcelona (APB), realitzaran la Ruta Costa Daurada 2011 amb patins.

La ruta començarà a l’estació de trens de Salou a les 11h30 i recorrerà les poblacions de Salou, Vila-seca i Cambrils, per tornar a Salou als voltants de les 14h30. El recorregut, d’uns 25 quilòmetres, es farà principalment per passejos marítims i carrils bici, així com pistes i camins asfaltats de les diferents localitats.

La ruta, que pot arribar a assolir el número de 200 participants, disposarà d’un dispositiu de seguretat format per patinadors d’ambdues associacions, i comptarà amb l’ajuda puntual de la Policia Local d’algun dels municipis. El nivell de dificultat de la ruta no és gaire alt. No obstant, es requereix que els patinadors i patinadores sàpiguen frenar i girar correctament, i que tinguin prou experiència com per assolir una ruta d’aquesta distància i característiques.

La finalitat de la ruta es purament lúdica. Es tracta d’una activitat saludable a l’aire lliure fent servir un mitjà de desplaçament ecològic, a la vegada que una concentració de persones amants d’aquest esport.

La ruta es fa amb la col·laboració dels ajuntaments de Salou, Vila-seca i Cambrils, i compta amb el suport de la Federació Catalana de Patinatge.

Més informació en les pàgines web d’ambdues associacions:
www.patinarbcn.org
www.tarracopatina.net

 

Galeria d'imatges

DSC04148.JPG
ruta_costa_daurada.jpg
Imagen_GoogleEarth.jpg
DSC04148.JPG

Document Actions