Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Divendres 5 de juny es lliuren els premis de la segona edició del Campionat de Futbol 7-Salou 2008-2009

dijous 04 juny 2009

El II Campionat de Futbol 7 Salou 2009 organitzat per l'Àrea d'Esports de l'Ajuntament de Salou va finalitzar el passat 1 de juny amb la disputa de les finals. Aquesta segona edició va comptar amb la participació de 12 equips que van disputar una 1ª fase prèvia de 22 partits. La competició es va jugar al camp de futbol de l'Estadi Municipal i només es va interrompre durant 3 setmanes al mes de novembre degut a l'esclafit que va patir Salou. La fase final va constar de 3 intenses jornades que va concloure amb la Final entre GAM VILATEL I CAFETERIA LA OFICINA amb el resultat de 4 a 3 a favor del GAM VILATEL.

El proper divendres 5 de juny a les 20:30 hores a l'Estadi Municipal es farà el lliurament de premis als guanyadors de les diferents categories finalitzant amb un aperitiu. Els 3 primers classificats han sigut per aquest ordre GAM VILATEL, CAFETERIA LA OFICINA i LOS YEBENES. La resta de premis van anar a parar a BIC GRAPIC (equip més esportiu), LOS YEBENES (equip menys golejat) i AITOR ARRUEGO a nivell individual (màxim golejador de la competició).

Aquesta edició s'ha caracteritzat pel fair-play dels equips participants i la bona sintonia entre organització, equips i col·legiats de la federació. Degut a l'èxit de participació i bona acceptació entre els esportistes de Salou i de les nostres contrades, l'Àrea d'Esports tornarà a organitzar la tercera edició de cara la propera temporada prevista pel mes d'octubre del 2009.

Document Actions