Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Divendres comencen les competicions de l’XIè Spanish Open de balls esportius 2009

El I DSF Rising Stars Amateur donarà el tret de sortida demà a les 15 hores

divendres 04 desembre 2009

Demà  divendres dia 4 de desembre a partir de les 13:30 hores es donarà el tret de sortida de la XIª edició de l’Spanish Open 2009 que tindrà lloc els dies 4, 5, 6, 7 i 8 de desembre. Les instal·lacions del Pavelló Municipal d’Esports de Salou seran la seu de les competicions de ball.

L’Spanish Open obrirà les portes a les 13:30 hores on els participants tindran una sessió de calentament i serà a les 15 hores quan s’iniciï la competició.  El I DSF Rising Stars Amateur serà la primera de les categories amb la que s’estrenarà aquest anys l’Spanish Open de Salou. A més el divendres dia 4 tindrà lloc la celebració del VI Team Match per Comunitats Autònomiques, amb la participació de les Autonomies de Catalunya, Euskadi, València, Madrid, Castella la Mancha, Aragí, Balears i Galícia.

L’organització preveu una participació d’unes 1800 parelles, 3600 participants, a més del nombrós públic que acompanya aquest esdeveniment. Es per això que per aquest pont de desembre s’espera una afluència d’uns 7000 visitants al municipi.  Al llarg de tot el pont es podrà assistir a les diferents competicions, totes elles d’una gran espectacularitat.

Per a més informació podeu posar-vos en contacte amb el promotor de l’esdeveniment Antoni Mas al 639449885.

Document Actions