Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Divendres s’obre la zona blava a Salou

Enguany, es passa de dues a quatre hores el màxim permès d’estacionament. Els residents poden passar per l’OAC a recollir les targetes d’aparcament

dimecres 13 abril 2011

Aquest divendres s’obre la zona blava a Salou coincidint amb la proximitat de la Setmana Santa i la necessitat de donar una major rotació de vehicles tant al centre del municipi com a determinats punts amb major afluència de trànsit rodat. Aquesta primera etapa de zona blava durarà fins el proper 30 d’abril i no estarà vigent fins l’1 de juny i acabarà el 30 de setembre.
L’horari en que serà necessari la col•locació del tiquet de manera visible a l’interior del parabrises serà dilluns a diumenge de 10 a 14  hores i de 17 a 22 hores com ja ve sent habitual en els darrers anys. Segons les ordenances municipals s’ha estipulat la congelació dels preus respecte del 2010, per tant la tarifa de zona blava és: 1,20 euros en zona 1; de 0’90 en zona 2 i de 0’70 en zona 3, segons es desprén de les ordenances municipals aprovades per al 2011 però amb la novetat que el màxim permès d’estacionament passa de les 2 a les quatre hores.
Així mateix, des de l’Ajuntament –com cada any- es reparteixen les targetes de zona blava que permeten l’aparcament gratuït per als residents del municipi. Per tal de poder retirar la targeta cal tenir pagat o bé domiciliat l’impost de circulació de vehicles. Les targetes permeten l’estacionament gratuït amb un màxim de 50 hores.

Per tal que els residents puguin obtenir les targetes blanques per aparcar amb la bonificació s’han d’adreçar a l’OAC. Enguany, com a novetat, els titulars de la targeta ciutadana podran recarregar-la amb els 90 euros de prepagament de zona blava substituint d’aquesta manera l’antiga targeta. En ambdós casos hauran de dirigir-se a l’OAC (planta baixa Ajuntament) en horari de matí (des de les 8.30 i fins a les 15 hores) aportant el rebut bancari de pagament de l’impost de circulació de vehicles (en cas que no estigui domiciliat), a més del DNI original de la persona que ve a buscar la targeta. És imprescindible, si el vehicle pertany a algú altre que no és la persona que fa la gestió que aporti el DNI original de  la persona titular del vehicle.

Galeria d'imatges

DSCN9974.JPG
DSCN9974.JPG

Document Actions