Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Diverses activitats per commemorar el Dia Internacional de les Dones, a Salou

dijous 05 març 2009

Per commemorar el Dia Internacional de les Dones, la Regidoria de Ciutadania i Igualtat de l'Ajuntament de Salou ha organitzat diferents activitats per aquests propers dies. Així, demà divendres 6 de març a les 16h, al C. Ebre, 11 (l'antiga seu de la Policia Local), l'edil que encapçala aquest departament del consistori, Sonia García, llegirà un manifest. Posteriorment, tindrà lloc una xerrada-debat adreçada a tota la ciutadania, dinamitzada per membres del grup de dones de l'Associació Col·lectiu Senegalès Tarragona- Salou, la Kahdy Show i la Rokhayatoo Ka. Aquestes persones parlaran des de la seva experiència personal, així com des de la perspectiva de les diferents sòcies i les seves vivències, entorn a la temàtica 'El procés immigratori amb ulls de dona'.

A més a més, dilluns 9 de març, a les 16 hores; i dimarts 10 de març, a les 15'30 hores, a la sala de premsa de l'Ajuntament de Salou (situada a la planta baixa), s'impartiran dos tallers de risoteràpia, perquè els participants s'ho passin molt bé; descobreixin, retrobin i treguin l'infant que porten a dins; i aprenguin a veure les coses d'una manera positiva, tot traient més partit i suc a la vida; donant el millor que tenen i sabent també el millor del altres.

La regidora Sonia García ha explicat que enguany s'ha triat una activitat d'aquestes característiques perquè, després d'elaborar el Pla Local d'Igualtat de Gènere municipal que 'ha permès fer una radiografia de l'estat de la igualtat a Salou s'ha vist que encara hi ha molta feina per fer, i que com totes les coses importants de la vida, s'han de prendre amb el rigor que els hi toca, però sense perdre el sentit de l'humor', segons ha dit.

Per últim, per dimarts 10 de març a les 17 hores a la sala Europa del Teatre Auditori de Salou (TAS), hi ha previst el taller 'Dones i salut: espais de participació' , organitzat pel Grup de Dones de Salou i l'Antena del Coneixement de la Universitat Rovira i Virgili . Es tracta d'un taller de l'Institut Català de les Dones que serà impartit per Esperança Aguilà, infermera i membre del programa Dones, Salut i Qualitat de Vida del CAPS (Centre d'Anàlisi i Programes Sanitaris).

Document Actions