Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Dos agents de policia de Salou, condecorats en el dia de les Esquadres

dijous 30 abril 2015

El batlle els ha felicitat en una recepció a alcaldia. Es tracta de l'inspector en Cap de la Policia, José Luis Gargallo i del Caporal Eusebi Fernàndez

 

L'inspector en cap de la Policia Local de Salou, Jose Luis Gargallo, i el Caporal, Eusebi Fernàndez, han rebut de mans del Conseller d’Interior, Ramon Espadaler, la medalla de bronze amb distintiu blau i el diploma de felicitació pública individual de tipus-A per la seva predisposició i aportacions personals, respectivament. Després de rebre aquestes condecoracions en el dia de les Esquadres, el batlle de Salou, junt amb el regidor delegat de l'àrea de Seguretat Ciutadana, Ramon Pascual, han volgut  felicitar els agents per la seva magnifica tasca i el seu compromís amb el municipi i la seguretat ciutadana dels salouencs durant aquests anys i els ha animat a seguir treballant com fins ara.

 

D'una banda, l'inspector Gargallo va rebre la medalla de bronze amb distintiu blau per la seva excel·lent predisposició a la col·laboració amb el cos de Policia dels Mossos d'Esquadra  i per les seves aportacions professionals, que han suposat un augment de l’eficàcia, del prestigi professional i de col·laboració que es manté amb el cos de seguretat català. Per altra banda, el caporal ha rebut un diploma de felicitació també per les aportacions personals i excel·lent predisposició en la seva tasca. 

 

Tant la medalla com el diploma van ser lliurats durant l’Acte Central del Dia de les Esquadres 2015 a Barcelona.

Galeria d'imatges

web.jpg
P1140718.JPG

Document Actions