Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Dos-cents nens i nenes de Salou han començat avui les activitats d’estiu als casals municipals

Enguany, la Fundació Pere Tarrés i Altesport coordinen l’equip de monitors de les dues árees: Infància i Esports

dilluns 02 juliol 2012

L’Ajuntament de Salou, a través de les regidories d’Infància i Esports, han organitzat els ja tradicionals casals d’estiu que avui comencen amb una elevada participació per a aquesta primera quinzena: dos cents nens i nenes d’entre 3 i 16 anys i amb les properes quinzenes també ja complertes. En ambdós casos, l’oferta s’inicia a les 7,30 del matí en horari d’acollida i finalitza a les 15 hores després del servei de menjador; fent possible d’aquesta manera una conciliació entre vida familiar i laboral per a molts pares.

El més nombrós, el Casal Xic’s, compta amb 105 inscripcions; 70 d’elles de nens i nenes d’entre 3 i 5 anys i per primer cop, ho gestionarà la Fundació Pere Tarrés d’educació en el lleure. Els inscrits realitzen les activitats a l’escola Europa i es basen en tallers, gimncanes, jocs... tot plegat adreçat a potenciar l’autonomia personal; a més d’acceptar, comprendre i apropar-se als companys; fomentar el respecte per l’entorn que ens envolta; crear consciència de reciclatge i conservació del medi ambient i potenciar la vivència de diversos valors, entre d’altres aspectes.

“Durant tot el casal i cada setmana es realitzen activitats diferents adaptades a totes les edats  i relacionades amb el centre d’interès de la mà d’uns professionals de l’educació en el lleure”, ha explicat la regidora d’Infància Julia Gómez. El casal Xic’s compta amb una directora, deu monitors i tres vetlladores.

Per la seva part, des de la regidoria d’Esports també munta la tradicional escola esportiva d’estiu que enguany arriba a la 22ena edició i que reunirà durant aquesta primera quinzena a 90 nens i nenes d’entre 3 i 16 anys. Aquesta escola, gestionada per Altesport, i sota la direcció dels responsables de la regidoria d’Esports proposarà activitats de piscina, tallers de psicomotricitat, jocs i en el cas dels més grans també inclou sortides amb kayac, bicicleta i altres activitats. El regidor d’Esports, Felip Ortiz, ha explicat com avui s’ha donat a tots els nens i nenes una samarreta de l’escola, s’han muntat els diversos grups en funció de les edats i s’han iniciat els tallers i jocs per tal de divertir l’estiu. Cal destacar que les dues concessions de monitoratge, tant del Casal Xic’s com de l’Escola Esportiva, han contractat a monitors de Salou   per a desenvolupar les diverses tasques de suport i coordinació dels dos casals.

Galeria d'imatges

premsa.JPG
premsa.JPG
premsa.JPG
premsa.JPG

Document Actions