Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Dos operadors turístics polonesos visiten Salou i la Costa Daurada

Els contactes entre el Patronat de Turisme de Salou i l'Oficina Española de Turisme de Varsòvia han generat conjuntament amb el Patronat de Turisme de la Costa Daurada aquest viatge

dimarts 19 abril 2011

Des del 14 i fins el 18 d’abril de 2011 dos operadors turístics polonesos, Itaka i Rainbow Tours, han visitat diversos indrets de la Costa Daurada donat que van demostrar un veritable interès per la nostra destinació, i tenen intenció de programar la nostra regió per l’edició del 2012 en els seus catàlegs. Es van visitar els municipis de Cambrils, Reus, Salou, Vila-seca La Pineda Platja, i PortAventura, i es van organitzar també diferents visites tècniques a hotels de Salou, principalment, i La Pineda.

Aquests operadors turístics ja programen a Espanya, a destinacions com Canàries, Balears, Màlaga o Costa Brava, i tenen intencions, un cop realitzades les visites tècniques al diferents hotels, d’operar a Costa Daurada l’any vinent oferint allotjament turístic de tres i quatre estrelles.
Com a històric, fa 16 anys que l’operador turístic Itaka treballa amb Catalunya portant turistes d’aquest mercat amb autobús, al igual que ho fa actualment encara l’altre operador turístic, Rainbow Tours. En l’actualitat Itaka pretén canviar aquesta tendència per la de viatges en avió flotats per la mateixa companyia cap a Barcelona o Reus.

Segons declaracions del director general d’ Itaka, Sr. Marius Janczuk durant la trobada anual dels agents de viatges d’aquest operador turístic aquest any 2011, actualment el 5% dels polonesos viatgen, però aquesta tendència comença a canviar i substituir-se per un boom turístic emissor concebuts per l’obertura de noves connexions aèries des dels petits aeroports polonesos.

Aquest turoperador, Itaka, ja ha incrementat un 23% el nombre de viatgers del país de l’est europeu. I es preveu un augment creixent, donat que l’economia de Polònia està creixen pràcticament al mateix ritme que la del seu país veí, Alemanya.

Galeria d'imatges

Fira_Varsovia_2010.jpg
Fira_Varsovia_2010.jpg

Document Actions