Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Dues iniciatives de Salou, nominades als guardons Bona Gent del Diari de Tarragona

dimecres 21 desembre 2022

Es tracta de tres alumnes de la Socrates Educa International School que han guanyat un premi estatal pel seu projecte ecològic; i l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (Afanoc), pel 20è aniversari de la seva festa ‘Posa’t la gorra’, a PortAventura

Es pot votar, fins al 4 de gener, a través de la pàgina web del Diari de Tarragona, als següents enllaços: Estudiants de Socrates Educa International School (FES CLIC AQUÍ); Afanoc (FES CLIC AQUÍ)

 

L’Ajuntament de Salou informa que tres alumnes de Socrates Educa International School i l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (Afanoc) han estat nominats a la setena edició dels guardons Bona Gent, que lliura, cada mes de gener, el Diari de Tarragona, a persones i entitats que han destacat, al llarg de l’any, per diversos motius, ja sigui la seva presència social, els seus mèrits esportius o científics, la generositat, la solidaritat, o bé, l’excel·lència professional, entre d’altres.

Per una banda, els estudiants Damià Colet, Leire Ugalde, Carla Zaera, i els professors Roger Vallvè y Anna Margalef, de Socrates Educa International School, pel seu projecte ‘Utai’, que té com a objectiu netejar l'aire contaminat mitjançant una instal·lació de molsa, una planta altament purificant, a la part inferior de bancs de carrer. Aquesta iniciativa va guanyar l'Audi Creativity Challenge, un concurs d'idees sobre sostenibilitat, en què van participar 532 equips de tota Espanya.

D’altra banda, l’entitat Afanoc, la qual ha celebrat, enguany, el 20è aniversari de la seva festa ‘Posa’t la gorra’, a PortAventura. Aquesta campanya és la font principal de recursos d'Afanoc. Gràcies a l’import recaptat a través de l’adquisició de les gorres, l’entitat pot oferir els serveis, de forma gratuïta, a les famílies amb un nen o adolescent amb càncer.

Les votacions són obertes, fins al 4 de gener de 2023. Els guanyadors es donaran a conèixer en el decurs d’una gala, el proper 19 de gener de 2023. Els enllaços per emetre els vots són els següents:

Cal dir que, per dia, només es pot votar un sol cop i només a una candidatura, des de qualsevol dispositiu (mòbil, ordinador, tauleta, etc).  A l’endemà, però, es pot tornar a repetir el vot, emprant els mateixos dispositius.

Document Actions