Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El ‘Crackòvia’ Miquel Àngel Ripeu, actuarà a Salou dijous

‘L’Eto’o’ oferirà un monòleg a la sala Europa del Teatre Auditori

dimarts 17 gener 2012

Aquest dijous a les 11 de la nit Salou viurà una nova sessió de monòlegs amb la presència de l’actor català Miquel Àngel Ripeu, més conegut per la seva participació al programa d’humor Crackòvia que emet Televisió de Catalunya. Amb Ripeu s’enceten per tercera temporada ‘les sessions golfes de monòlegs’ que programen des de la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Salou i que pretenen atreure a un públic adolescent i jove i sobretot, a un cost zero per als assistents.
Ripeu s'ha convertit darrerament en dels actors amb una bona quota de pantalla a la  televisió catalana gràcies als múltiples personatges que interpreta al programa Crackòvia. De Eto'o a Kobe Bryan, de Tiger Woods a Serena Williams ... El de Castelldefels va iniciar la seva carrera interpretativa l’any 96, amb diverses participacions en teatre i televisió. Va ser actor principal de Barri Sèsam i secundari en el musical Hair. Llavors, l'intèrpret d'origen guineà ha desenvolupat una intensa activitat sobre l’escenari i també a la petita pantalla. Ha actuat en programes de gran audiència estatal com Homozapping News i Buenafuente; a més de tenir  diverses col•laboracions amb la productora El Terrat- i ha intervingut també en musicals com The Full Monty. Les seves últimes incursions en el teatre, destaquen les obres El projecte Alfa i La tanca.
L’actuació, de caràcter gratuït, està destinada a un públic jove i tindrà lloc a partir de les 11 de la nit a la Sala Europa del TAS.

Galeria d'imatges

kameni.jpg

Document Actions