Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El ‘Trial Show 2012’ arriba amb més emoció a Salou

Albert Cabestany serà el pilot estel•lar del Salou Trial Show 2012 que tindrà lloc al Passeig Jaume I de Salou aquest dissabte

dijous 19 juliol 2012

Aquest dissabte 21 de juliol tindrà lloc el 'Salou Trial Show 2012 ", una exhibició de trial en zones" Indoors " que es portarà a terme a la plaça de les comunitats autònomes situada al Passeig Jaume I de Salou. El conegut pilot Albert Cabestany serà el pilot estel•lar d’aquest show esportiu.

El públic podrà gaudir de les arriscades acrobàcies dels pilots de prestigi internacional que es realitzaran amb les moto de trial. L’esdeveniment constarà de dos parts: un a les 19:00 h, destinat a un públic familiar on podran gaudir de l’exhibició i un altra proba a partir de les 22.00h, destinat a un públic més jove i desenfadat. Es tracta d’un espectacle, gratuït per al públic en general, que ha estat promogut per la regidoria de cultura i festes de l'Ajuntament de Salou.  El  tarragoní Albert Cabestany estarà acompanyat pel pilots Jordi Pascuet i Marcel Justribó, en un xou de nivell mundial que els aficionats podran seguir al centre mateix de Salou.

Albert Cabestany és  un pilot de trial català, campió del món Indoor i estatal l'any 2002 i campió estatal indoor els anys 2002, 2003, 2006 i 2008 amb la motocicleta italiana Beta. A banda, formant part de la selecció estatal ha guanyat 10 vegades el Trial de les Nacions i 8 el Trial de les Nacions Indoor.

Galeria d'imatges

Cabestany.jpg
Cabestany.jpg

Document Actions