Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El 48 RallyRACC, a 24 hores vista

Tot a punt a Barcelona, Salou i PortAventura per a l'última prova del mundial

dimecres 07 novembre 2012

Tot a punt, el RACC i la infraestructura organitzativa, els equips, els pilots, les muntures, Salou, el parc d’assistència de PortAventura i òbviament la ciutat de Barcelona, on es respira aroma de ral·li per onsevulga. Falten poc més de 24 hores perquè la 48 edició del RallyRACC Catalunya-COSTA DAURADA, Rally de España 2012, última prova del Campionat del Món, realitzi la cerimònia de sortida, un esdeveniment que com a gran novetat es trasllada a la capital de Catalunya.

Demà dijous, 8 de novembre, el RallyRACC començarà oficialment amb la disputa del tram de Qualificació que, com en les dues últimes edicions, se celebrarà a la zona Emprius de Salou (de 8 a 13.30h), un recorregut de gairebé dos quilòmetres, mixt terra-asfalt, que a més de ser l’habitual test per als equips, per primera vegada la classificació que s’obtingui servirà per decidir l’ordre de sortida als trams de la primera jornada.

Després d’aquest tram de Qualificació de Salou, tot el RallyRACC es traslladarà a Barcelona. La Ciutat Comtal serà l’epicentre d’un gran nombre d’activitats obertes al públic però també als mitjans de comunicació.

Galeria d'imatges

plnol_general_amb_ubicacions_copia.jpg
plnol_general_amb_ubicacions_copia.jpg

Document Actions