Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El 88% dels salouencs consideren que a Salou s’hi viu bé

dijous 29 gener 2015

També consideren que els principals problemes provenen de la situació econòmica.

 

El BCN World és considerat com un dels projectes importants pel municipi

 

Segons la consulta sociològica encarregada per l’Ajuntament de Salou sobre “percepció ciutadana de l’estat de la ciutat”, en l’apartat de la percepció sobre l’estat del municipi destaca el 88% dels enquestats que consideren que a Salou s’hi viu bé i que hi ha una bona qualitat de vida.

Segons l’estudi, si es compara la qualitat de vida actual respecte fa 4 anys (2009), és conclou que el 64% dels enquestats tenen una percepció principalment positiva de l’evolució i consideren que s’ha mantingut, inclús millorat (21%).

 

També destaca la dada sobre qui creuen que són els responsables dels canvis positius i millora, i s’asenyala a l’Ajuntament, els ciutadans i l’alcalde, per aquest ordre. Els consultats que creuen que ha empitjorat el nivell de vida en responsabilitzen majoritàriament a la situació econòmica.  

 

L’estudi marca també que els principals problemes percebuts majoritàriament pels consultats (més del 50%) són la situació econòmica i l’atur, i en menor mesura alguns aspectes de manteniment urbà.  

 

Respecte al nivell de “coneixement” de projectes previstos al municipi, els consultats destaquen BCN World (93%), avinguda a les vies del tren (75%), i la futura estació de Salou a la parada de PortAventura (63%). I com a projectes considerats més importants destaquen BCN World (66%), l’eliminació de les vies del tren del nucli urbà (64%), i el Sector 03 (42%).

 

El treball de camp es va realitzar entre el 17 i el 24 de novembre de 2014 via telefònica, en una mostra de 502 individus representatius, a partir dels 18 anys, segons zona de residència, edat, sexe i nivell d’estudis. L’estudi va ser realitzat pel Gabinet CERES.

Document Actions