Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El Càmping Sangulí inicia avui la recollida de Materia Orgànica en col·laboració amb l’Ajuntament

El càmping, pioner en matèria mediambiental, espera recollir uns 700 kg diaris de MO amb la instal·lació del nou sistema de recollida

dimarts 20 juliol 2010


El Càmping Sangulí inicia avui la recollida selectiva de Matèria Orgànica en col·laboració amb l’Ajuntament de Salou. Es tracta d’una iniciativa innovadora donat que no és habitual que els càmpings reciclin la Matèria Orgània. Per tal de poder realitzar la recollida, el càmping instal·larà 12 contenidors de 120 litres que diàriament seran recollits pels serveis municipals de recollida de deixalles de Salou. S’espera recollir uns 700 kg diaris de MO amb aquest nou dispositiu que permetrà una gestió més acurada i sostenible dels residus produïts pels campistes.

El Càmping Sangulí sempre ha estat interessat en temes mediambientals i des de fa anys ha apostat per desenvolupen una sèrie de polítiques per potenciar el respecte mediambiental i l'estalvi d'aigua i energia.

En aquesta línea, el Càmping té una flota de 33 cotxes elèctrics per a portar a terme les feines de manteniment a l’interior de les seves instal·lacions que eviten l’emissió de gasos. En els seus recintes hi ha diversos punts de recollida selectiva d'escombraries en els quals es poden separar les diferents classes de deixalles, i es recullen periòdicament per dur-les a la planta de reciclatge.  També utilitzen plaques solar per escalfar l'aigua de la piscina, així com dels sanitaris de manera que es fomenta l’estalvi energètic.

Document Actions