Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El Campionat Nacional de Catalunya de Triatló i la segona etapa del Tri-Trials Series tornen a Salou aquest diumenge

divendres 06 juny 2008

Una vegada més, la ciutat de Salou acollirà aquest gran esdeveniment esportiu, el 8 de juny 2008 . S'espera batre un altre rècord de participació, i comptar amb la participació del triatleta olímpic i guanyador de nombroses curses en el nostre país, el manresà Xavi Llobet. També es comptarà amb la participació de Joan Herrera diputat de ICV, que també s'enganxa al Triatló i correrà en la distància Sprint.

Les inscripcions s'han tancat amb 570 participants en les 2 proves de triatló, el que significa un nou rècord de participació, havent de deixar fora d'inscripció a uns 100 esportistes. Comptabilitzant els 230 participants de la carrera a peu, sumarà uns 800 participants en total.

S'espera tornar a viure l'ambient esportiu excepcional del que es va gaudir l'any passat, i confirmar la tendència en alça del circuit de Tri-Trials Series, el qual des dels seus inicis fa 3 anys, no ha fet més que batre rècords de participació any rere any, consolidant també l'etapa reina en el Triatló Sprint de Barcelona, en el qual enguany s'esperen prop de 1500 participants.

En Salou es disputaran tres proves simultànies: Triatló distància Olímpica, Triatló distància Sprint i Carrera Popular 10km de Salou. La prova puntuable per al circuit Tri-Trials Series i per al Campionat Nacional de Catalunya serà la distància olímpica. El centre neuràlgic en ple Passeig Marítim, serà el lloc on es donaran les sortides, arribades, transicions i lliuraments de premis. Més informació en www.tri-trials.com.

Gràcies a les victòries a nivell internacional del nostre compatriota Javier Gómez Noya i a la gran afluència de participants en aquest tipus de proves, l'esport del triatló està entrant en una nova tendència en la qual grans empreses relacionades amb el món de l'esport ja s'estan apuntant.

Document Actions