Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El candidat German Merino, processat per injúries i calumnies contra l’alcalde

Es presenta a les eleccions municipals pels partits PAS-PxC

dilluns 09 maig 2011

El candidat que es presenta a les municipals pels partits PAS-PxC, German Merino, ha estat citat a declarar el dia 3 de juny pel Jutjat d’Instrucció número 6, com processat d’un pressumpte delicte d’injuries i calumnies mitjançant declaracions realitzades en un mitjà de comunicació local, en el qual consta com editor. També ha estat citat a declarar com querellat l’actual director de la publicació, José Maria Azabal.

Recordem que el mateix Jutjat d’Instrucció fa uns mesos ja va dictar acte pel qual s’admet a tràmit la querella interposada per Pere Granados contra l’editor i el director de la publicació L’Esclafit, German Merino i José Ma Azabal respectivament, por entendre que els fets denunciats poden ser constitutius de delicte. L’actual alcalde va ser objecte per part dels processats d’una sèrie de greus i falses acusacions.
Segons la querella interposada, Merino i Azabal van actuar de forma temerària i amb total menyspreu a la veritat, sense contrastar la informació i publicant comentaris ofensius i injuriosos.

Document Actions