Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El Canto del Loco actuarà a Salou per les Nits Daurades

divendres 28 març 2008

La Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Salou ha programat per aquest estiu el concert de El Canto del Loco. L'actuació tindrà lloc el dia 14 d'agost a partir de les 22.00 hores a l'Estadi Municipal i coincidirà amb la celebració de les Nits Daurades (la festa major d'estiu). El preu de les entrades anticipades serà de 25 euros i de 28 euros si es compren a la taquilla el mateix dia del concert. Quan es posin a la venda, s'informarà sobre els llocs on es podran adquirir.

En aquest concert, El Canto del Loco presentarà als assistents els seu nou disc titulat 'Personas'. Es tracta del seu cinquè disc, que arriba després d'un període de descans, amb el qual vol consolidar-se com un dels grups del pop espanyol més important. La gira 'Personas' 2008 començarà, de fet, la seva presentació el 7 d'abril a la Sala Bikini de Barcelona. Posteriorment, el grup madrileny també oferirà concerts a Sant Sebastià, A Coruña i Saragossa, entre altres localitats espanyoles.

Dani Martín, David Otero, Chema Ruiz y Jandro Velázquez són els components de 'El Canto del Loco'. El grup es va formar a Madrid l'any 1994 quan Iván (que actualment ja no forma part de la formació) i Dani, els fundadors del grup, es van conèixer a l'escola de teatre . La seva afició per la música els va dur a unir-se sota el nom de 'El Canto del Loco' que va sorgir d'un joc de paraules de la cançó de Radio Futura, 'El canto del gallo', grup pel qual sentien una gran passió. Posteriorment, van fitxar a David, germà de Dani, Jandro, batería del grup; i temps més tard es va sumar Chema, últim component del grup.

Van debutar amb el disc 'El Canto del Loco' que es va editar el febrer de 2000. El 19 de maig de 2001 van conseguir el seu primer nº 1 a 'Los 40 Principales' amb el tema 'Eres un canalla'. El 2002 van llençar el seu segon àlbum: 'A contracorriente'. El mateix any el grup va ser nominat com 'Mejor Grupo español' als 'MTV Music Awards' i va participar a la gira llatinoamericana 'Rock en Ñ'. L'any següent, va participar a l'àlbum de tribut a 'Hombres G', 'Voy a Pasármelo bien' i va treure nou disc 'Estados de ànimo'. Per últim, 'Zapatillas' es va editar el 2005.


Recordem que a l'estiu hi ha programat a Salou un altre concert de gran format: el de Miguel Bosé, previst el 12 de juliol a les 22.00 hores al mateix recinte del camp de futbol. En aquest cas, les entrades anticipades, ja a la venda (a la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Salou, el ServiCaixa i el servei de Telentrada de Caixa Catalunya; i també a les botigues de música Qui'k de Reus; i Arsis, de Tarragona), costen 30 euros; i 32, les disponibles a taquilla.

Document Actions