Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El 'Carretera i Manta' inclou prop d'una vintena d'activitats fins a finals d'any

dilluns 03 setembre 2007

El 'Carretera i Manta', el programa d'activitats juvenil organitzat conjuntament pels ajuntaments de Cambrils, Salou i Vila-seca, conté aquest últim trimestre de l'any prop d'una vintena d'activitats formatives, ludicoculturals i esportives. Entre les activitats formatives, hi ha un curs de fotografia digital, un curs d'iniciació a la guitarra elèctrica, un curs d'iniciació al djembé, un curs de conversa en francès II, un curs d'informàtica per apendre a dissenyar pàgines web, un altre per aprendre a utilitzar el programa Photoshop i un altre més per dominar el Flash, i un curs de monitor de menjador i transport públic.
Les activitats ludicoculturals també tenen una presència important en aquest programa. De fet, la primera prevista per aquest últim període del 2007, serà d'aquest tipus i consistirà en una sortida a València que tindrà lloc del 7 a l'11 de setembre. El preu del viatge, 75 euros, inclou l'entrada completa a la Ciutat de les Ciències, Hemisfèric, Oceanogràfic i Museu de les Ciències, transport i allotjament de 4 nits a un alberg. La resta són un taller de cuina tradicional i un altre de cuina de cada dia, una sortida a Sant Sebastià i Bilbao, una sortida al Saló del Manga, un curs de tai-txi, una sortida al Parc Warner Bros de Madrid, i un taller de pastisseria casolana.
Els aficionats a l'esport hauran d'esperar fins a mitjans de desembre per apuntar-se a la primera esquiada programada. En aquesta ocasió, a Baquèira Beret, del 14 al 16 de desembre i per 135 euros.
Els joves fins als 30 anys interessats en aquestes propostes han d'adreçar-se al punt d'informació juvenil del seu municipi (el de Salou està situat a la Plaça del Carrilet). Al formalitzar la inscripció rebran la informació complementària i la normativa d'ús i funcionament de les activitats.
Les previsions dels tres consistoris eren que més de 3.000 joves, en total, s'apuntaran enguany al 'Carretera i Manta'. Aquestes previsions es compliran si les inscripcions continuen al mateix ritme, segons s'informa des de l'Ajuntament de Salou.

Document Actions