Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El Carretera i Manta s’aplica amb les noves tecnologies

El programa d’activitats per a joves de Cambrils, Salou i Vila-seca, estrena una nova APP per a mòbils

dimecres 05 març 2014

La nova aplicació del Carretera i Manta ja es pot descarregar de forma totalment gratuïta per a les dues plataformes principals existents, Iphone i Android. Amb aquesta nova eina el programa reforça un cop més el caràcter innovador i diferencial que enguany està emprenent, actualitzant-se així i apropant-se a la realitat dels joves i als seus nou hàbits de comunicació.

 

Aquesta nova aplicació permet als usuaris consultar en temps real tota l’oferta d’activitats, els preus, horaris, les ubicacions exactes de cada activitat via GPS o ampliar la informació a través d’enllaços externs. A més, tindran també la opció de rebre notificacions “push” que els avisin al instant sobre temes immediats com: últimes places, novetats destacades, promocions especials, etc.

Amb la nova aplicació mòbil, el Carretera i Manta reforça el seu posicionament dins l’àmbit de les noves tecnologies que ja va començar a treballar enguany amb la programació de diverses activitats en línia (manipulador d’aliments, cerca i millora de feina, community manager, etc.) o l’aposta per una gran LanParty amb joves dels 3 municipis que pretén aplegar més de 100 joves interessats per la informàtica durant el cap de setmana  del 16 al 18 de maig.

Tota la informació del programa es pot trobar a la APP que trobareu amb el mateix nom “Carretera i Manta” a Apple Store i Google Play, així com al web del programa www.carreteraimanta.cat

També podeu trobar-nos a:    facebook.com/carreteraimanta  i  @CiM_oficial  

 

 

Galeria d'imatges

cim-2014.jpg
cim-2014.jpg
cim-2014.jpg

Document Actions