Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El casal d’estiu de Salou sensibilitza als més petits de la importància del reciclatge

Els serveis de neteja de l’Ajuntament s’han apropat a l’escola Europa per explicar com funcionen els seus equips de treball

dijous 15 juliol 2010

Els alumnes del casal municipal d’estiu han rebut aquest matí la visita dels serveis de neteja de la ciutat per tal de conèixer el funcionament de la maquinària i de la recollida de la brossa de la ciutat. La jornada d’avui que s’ha desenvolupat al CEIP Europa, ha comptat amb la presència de la brigada de neteja de l’Ajuntament de Salou amb els seus respectius equips de treball. Els efectius han explicat als nens i nenes com han de reciclar i què s’ha de llençar a cada contenidor; a més d’animar-los a que reciclin. Els més petits han pogut veure de prop com funciona cada vehicle i a quines tasques va destinat. Alguns dels vehicles que han pogut veure els nens i nenes del casal d’estiu són: un camió de neteja dels carrers amb aigua a pressió, un camió de recollida d’escombraries i un camió de recollida de contenidors.

La jornada d’avui també ha comptat amb la presencia de la regidora d’Infància i Joventut, Júlia Gómez, que ha assegurat que es tracta d’una manera molt didàctica d’ensenyar civisme als més joves de la població. A més, Gómez, ha explicat que: “és una activitat pensada per tal de que els més petits coneguin de quins serveis disposa el seu municipi i com funcionen”. Els infants s’han implicat en l’activitat en tot moment preguntant als serveis de neteja els dubtes que tenien sobre el reciclatge i el funcionament dels seus vehicles de treball.

Galeria d'imatges

foto.JPG

Document Actions