Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El casal d'estiu apropa els cossos i forces de seguretat i salvament als més petits

dimecres 15 juliol 2009

Una nova experiència que els ensenya i els educa tot divertint-se

Des de la Regidoria d'Infància i Joventut i la Regidoria d'Acció Social i Ciutadana s'ha posat en marxa un any més el casal d'estiu del municipi de Salou. Aquest any, una de les activitats que s'ha organitzat per primera vegada ha estat una jornada per al coneixement de la feina que desenvolupen els cossos de seguretat i salvament al municipi.

La jornada d'avui que s'ha desenvolupat al CEIP Europa, ha comptat amb la presència dels Mossos d'Esquadra, la Policia Local i Salvament Marítim amb els seus respectius equips de treball. Els efectius han explicat com actuen en determinades circumstàncies i els més petits han pogut pujar als vehicles que usen. Des d'un furgó dels Mossos a un cotxe patrulla, un quad, una ambulància, una o una llanxa de salvament marítim, entre d'altres.

Cristina Farré coordinadora del casal d'estiu ha explicat que dels 100 inscrits que hi ha aquest any al casal d'estiu el 99'9% resideixen a Salou. D'aquests 85 alumnes han assistit a la jornada d'avui. El casal compta amb nens i nenes d'edats compreses entre els 3 i els 12 anys i es divideix en 2 grups de petits, 1 grup de nen de mitjana edat i 1 grup de grans. A més d'aquest acte, que es el primer cop que es duu a terme pel casal d'estiu, també s'organitzen sortides pel municipi, jocs típics i d'aigua, dies de piscina, tallers, manualitats, contes'

Els 16 monitors de que consta el casal vetllen per la seguretat i la diversió dels 100 nens i nenes que s'hi han inscrit aquest any. El casal que va començar l'1 de juliol i finalitzarà el 4 de setembre es divideix en quinzenes tot i que un mateix nen pot gaudir-ne durant tot el període vigent i apuntar-se així de manera successiva a diferents cursos.

Document Actions