Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El casal d'estiu de Salou s'acomiada fins l'any vinent amb una gran festa

divendres 04 setembre 2009

Els gegants de Salou i un grup d'animació han envaït el pati del CEIP Europa per a celebrar el final de curs

Aquest matí, s'ha celebrat una gran festa per tal d'acomiadar l'estiu que per a molts nens i nenes de Salou han suposat una estada al casal d'estiu que ha tingut lloc al CEIP Europa. Durant l'acte, els més petits han pogut gaudir de l'actuació dels gegants de Salou i conèixer com és per dins un gegant, com funciona i com el manegen. A més l'acte ha estat amenitzat per un grup d'animació que els ha fet cantar i ballar sense parar. Els més petits, a més han pogut degustar coca amb xocolata i refrescos.

Un total de 110 nens i nenes de Salou han passat per aquest servei tot gaudint d'activitats tan diverses com jocs d'aigua, tallers de gegants, sortides a Tarragona i a Altafulla, han vist d'aprop com actuen i quins mitjans fan servir els serveis de neteja i els cossos i forces de seguretat juntament amb els serveis d'emergències i salvament marítim durant unes jornades, han anat a la piscina, han fet gimcanes, entre moltes d'altres qüestions.

Els nens han estat atesos en tot moment pels 14 monitors del casal, els 8 monitors del menjador i els 4 monitors en pràctiques que s'han encarregat de fer-los passar un estiu divertit i alegre tot ensenyant-los i formant-los.

A l'acte també hi ha assistit la Regidora de Joventut i Infància, Julia Gómez qui s'ha mostrat 'molt satisfeta amb els resultats' i ha anunciat que 'de cara a l'any vinent es faran més sortides fora del centre, es reservaran més dies de piscina i organitzar noves activitats per tal de que els més petits passin un molt bon estiu'. Per la seva part la Regidora d'Acció Social, Ana Narbona ha declarat, 'estem molt satisfetes amb els resultats obtinguts durant el casal i per la gran acceptació per part dels pares alhora de confiar els seus fills en aquest servei municipal'.

Document Actions