Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El casal Jove i el casal Xic’s de Salou arrenquen amb més inscrits que mai

Les activitats infantils i juvenils es combinen al llarg del matí i de la tarda

dilluns 04 juliol 2011

El Casal Xic’s i el Casal Jove han iniciat avui a Salou la seva activitat, tot i que la setmana del 27 de juny ja es van muntar activitats per als més petits per cobrir la setmana en que ja havia finalitzat l’escola però encara no començaven oficialment els casals.  Els tres esplais que hi ha a Salou es desenvolupen en horari de matí (de 9 a13 hores) o en horari de tarda (de 15.30 a 19 hores) i tenen com a base l’Escola Santa Maria del Mar, l’Espai d’Infància Estació del Carrilet, el Centre Jove Masia Tous i , a les tardes, el Casal Obert El Dofí Màgic.
Aquest estiu els tallers han tingut una molt bona acollida ja que, en el cas del Casal Jove (per a nois i noies d’entre 12 i 16 anys) les inscripcions estan cobertes al 100%, amb un total de 30 persones  durant els mesos de juliol i 30 més a l’agost. Algunes de les activitats que es realitzen són: tallers, manualitats o bé excursions com a l’Aquópolis, o a Port Aventura, a la muntanya,etc, jocs a la platja, jocs d'aigua, ball hip-hop, break-dance,  mentre que al Casal Xic’s d’estiu i el de les tardes reuneixen xifres rècord d’assistència amb uns 180 nens i nenes d’entre 3 i 12 anys.
Aquests casals oferten tot tipus d’activitats adequades a aquestes edats i fan del joc un aprenentatge. Una de les novetats d’enguany per als més petits serà l’educació vial a més d’altres activitats relacionades amb els jocs d’aigua, gimcanes, sortides  pel municipi.. Com a novetat, enguany hi haurà una acampada al Mas de l’Esquerrer.  
Pel regidors de Joventut, Felip Ortiz i d’Infància, Júlia Gómez, es tracta d’una sortida que combina aspectes educatius i lúdics i que manté els més petits i els joves amb una activitat controlada durant l’estiu donant una resposta als pares i treballadors.

Galeria d'imatges

DSC09640.JPG
DSC09640.JPG

Document Actions