Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El casal Xic’s torna a Salou aquest estiu per compartir grans moments amb els més petits

dilluns 13 juliol 2015

L’escola Europa torna a ser enguany el centre neuràlgic de l’activitat que organitza la regidoria d’Infància durant 4 quinzenes

 

La regidoria d’Infància ha iniciat un nou casal Xic’s –per cinquena temporada-  que proposa una oferta d’oci i lleure de qualitat pels nens i nenes de Salou d’entre 3 i 12 anys. En aquesta primera quinzena hi ha prop d’un centenar de nens que gaudeixen de les activitats que s’organitzen sota la direcció de la Fundació Pere Tarrés on hi participen 9 monitors i 4 educadors pels nens amb necessitats educatives especials.
Aquests casals oferten tot tipus d’activitats adequades a les edats dels inscrits i fan del joc un aprenentatge. La regidora d’Infància, Julia Gómez, explicava que aquest casal combina aspectes educatius i lúdics i que manté els més petits i els joves amb una activitat controlada durant l’estiu donant una resposta als pares i treballadors. “És una oferta que s’ha consolidat des de la seva creació i és molt reconfortant”.

El Club Xic’s és el primer club destinat exclusivament a la infància de Salou que promou la difusió i l’estímul de la oferta infantil: lleure, educació, esport, cultura, etc tant de caire municipal com privat.  Per fer-se soci del Club Xic’s només cal dirigir-se a l’Espai d’Infància El Carrilet i omplir una butlleta.

El Club pretén canalitzar els recursos i l’ oferta infantil del poble en benefici dels més petits de la ciutat. Entre els seus objectius, es busca dinamitzar la infància de Salou amb activitats diverses relacionades amb concursos i altres activitats educatives com el Casal d’estiu.

Galeria d'imatges

casal.jpg
casal.JPG

Document Actions