Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El CEIP Europa de Salou ha organitzat una exposició de disfresses amb motiu de la celebració del seu 25è aniversari

divendres 20 febrer 2009

El CEIP Europa de Salou va inaugurar ahir dijous 19 de febrer, a les 17 hores, una exposició de les disfresses que han sortit en les diferents carretel·les de l'escola durant els seus 25 anys d'existència, amb motiu de la Festa Major d'Hivern.
Tal com recorda la comunitat educativa d'aquest centre en la circular que ha fet arribar a les famílies dels alumnes, el col·legi està celebrant el seu 25è aniversari i alhora els seus gairebé 25 anys de festes majors i carnavals. Dins els actes de commemoració d'aquesta efemèride, ha organitzat aquesta mostra de disfresses, que també inclou fotografies i que estarà oberta al públic fins al 6 de març, de dilluns a divendres de les 16.30 hores a les 18.30 hores, per no destorbar la feina dels infants.
Cal tenir en compte que el CEIP Europa va començar a participar en el Cós Blanc l'any 1988 amb una gòndola i des del primer moment va tenir clar que 'la carretel·la, les disfresses, el treball i la gresca eren una excel·lent manera de 'fer escola' i 'fer poble'', tal com s'assenyala des d'aquest centre educatiu públic.
Així, de l'escola han sortit esquimals, flors, ventafocs, abelles, asteques, moros i cristians, pirates, formigues, etc., com es podrà veure a l'exposició, ubicada al vestíbul del col·legi.

Document Actions