Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El Centre d’Alta Resolució (CAR) de Salou millora els canals de contacte amb la ciutadania

divendres 16 juliol 2021

La via WhatsApp deixa de ser operativa, atès que es tractava d’un canal provisional, mentre es reforçaven les línies de telefonia i es revisava el model organitzatiu

Actualment, s’ha millorat el sistema telefònic, amb 5 línies RDSI (Xarxa digital de serveis integrats), amb 5 canals d’entrada i sortida; una línia RDSI mòbil, amb dos canals de sortida; i un primari, amb 30 canals de sortidaEl Centre d’Alta Resolució (CAR) de Salou informa la ciutadania que ha millorat els canals de contacte que es troben en funcionament per atendre la població.

Anuncia, també, que el número de WhatsApp que es va posar en marxa el passat mes de juliol de 2020 deixa de ser operatiu, atès que es tractava d’un canal de caràcter provisional, mentre es reforçaven les línies de telefonia i es revisava el model organitzatiu, amb l’objectiu d’oferir una atenció més eficient i donar cobertura a totes les demandes que entraven pels diferents canals d'accés, ja que l’atenció telefònica va patir un creixement exponencial, arran de la pandèmia de la COVID-19.

Actualment, el CAR ha millorat el seu sistema telefònic, amb 5 línies RDSI (Xarxa digital de serveis integrats), amb 5 canals d’entrada i sortida; una línia RDSI mòbil, amb dos canals de sortida; i un primari, amb 30 canals de sortida. Després de totes aquestes millores, el percentatge de trucades perdudes ha passat de ser del 69%, el passat mes de novembre, al 7%, el mes de maig de 2021.

D'altra banda, cal destacar que el centre salouenc està integrat a l'Àrea de Gestió de Pacients, unitat que dona suport als equips d'atenció Primària del Camp de Tarragona, per tal de garantir que totes les trucades telefòniques siguin ateses i gestionades.

Així mateix, el CAR de Salou ha reforçat el nombre de professionals d'Atenció al ciutadà dedicats a atendre la població de referència, amb 3 persones.

Recordem que el telèfon del CAR, pels pacients, és el 977 383 018.

Document Actions