Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El Centre d’Alta Resolució (CAR) de Salou organitza les Jornades Estratègiques de Reflexió per a l’Acció: Projecte Centres en Transició

dimarts 25 maig 2021

L’alcalde Pere Granados ha inaugurat la primera de les sessions, que tenen lloc avui dimarts, 25 de maig, i demà dimecres, dia 26, al Complex Educatiu de Tarragona, Antiga Universitat Laboral

A l’acte inaugural, també hi ha estat present la regidora de Sanitat i Salut Pública, Beatriz Morer; el responsable de la Jornada, Ángel Ruíz; el director del CAR de Salou, Jesús Vizcaíno; el director d'Atenció Primària del Camp de Tarragona, el doctor Daniel Ferrer-Vidal; l’adjunta a la Direcció del CAR de Salou, Montserrat Tomàs; i l'exdirectora del CAR, la doctora Laura Palacios, entre altres


El Centre d’Alta Resolució (CAR) de Salou organitza avui dimarts, 25 de maig, i demà dimecres, dia 26, les Jornades Estratègiques de Reflexió per a l’Acció: Projecte Centres en Transició, al Complex Educatiu de Tarragona, Antiga Universitat Laboral.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha estat present a l’acte inaugural, junt amb la regidora de Sanitat i Salut Pública, Beatriz Morer; el responsable de la Jornada, Ángel Ruíz; el director del CAR de Salou, Jesús Vizcaíno; el director d'Atenció Primària del Camp de Tarragona, el doctor Daniel Ferrer-Vidal; i l’adjunta a la Direcció del CAR de Salou, Montserrat Tomàs. L'exdirectora del CAR, la doctora Laura Palacios, també ha assistit a la jornada d'avui.

En el decurs del seu parlament, l’alcalde ha agraït la labor i “l’esforç individual i col·lectiu” dels sanitaris i sanitàries de Salou i els reptes que han hagut d’afrontar amb la pandèmia. Però, sobretot, ha valorat “la professionalitat i implicació” de tot el personal.

Granados ha brindat tot el suport municipal al CAR i ha recordat la seva bona trajectòria, “essent un referent a la província de Tarragona”, ha dit. Per aquest motiu, ha agraït la labor de tots els directors i directores del centre assitencial cap a la població de Salou.

Per la seva banda, la regidora de Sanitat i Salut Pública, Beatriz Morer, ha aplaudit l’esforç de la comunitat científica, que ha desenvolupat la vacuna, i també el dels professionals del CAR de Salou, que “torneu l’esperança i la salut als malalts”.

El director del CAR, Jesús Vizcaíno, ha tingut unes paraules d’agraïment pel suport que el Consistori salouenc ha donat sempre al Centre.

L’esdeveniment compta amb l’assistència de més de 50 persones, que rebran, entre avui i demà, diverses conferències a càrrec del responsable de les jornades, el doctor Ángel Ruíz, sobre els centres de transició; la meta general del projecte i marc finalista de l’activitat; els condicionants de l’entorn-relació; el mapa clínic-epidemiològic-coneixement; el model de management, i el model d’organització-relació.

Galeria d'imatges

CAR 2.JPG
CAR 3.JPG
CAR5.JPG
CAR 1.JPG

Document Actions