Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El Centre d’Atenció Primària de Salou ja disposa d’un Dermatoscopi

L’Ajuntament de Salou ha fet la donació d’un nou microscopi per la pell així com d’una fotocopiadora per tal de millorar el sistema sanitari del municipi

dimarts 20 abril 2010

Aquest matí, l’alcalde de Salou, Pere Granados, juntament amb la Regidora de Salut Pública, Montserrat Porter, han fet entrega d’un Dermatoscopi al Centre d’Atenció Primària. La Doctora Laura Palacios i la Doctora Núria Hernández han recollit el nou aparell en nom del cap. El Dermite es un microscopi epiluminiscent per visualitzar les lesions cutànies per tal d’ajudar en el diagnòstic per tal de que les lesions pigmentades malignes de la pell no s’escapin a l’ull humà. A més també se’ls ha fet entrega d’una fotocopiadora per tal de millorar els equips de treball.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha explicat que: “amb aquestes donacions volem millorar l’equipament del CAP per tal de que aquest ofereixi un  millor servei als ciutadans”. Per la seva banda la Regidora de Salut, Montserrat Porter, ha explicat que: “el dermatoscopi es una millora important dins el sistema sanitari de Salou que ajudarà notòriament als professionals en la seva feina”.

Document Actions