Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El Centre d’Emprenedoria i Coneixement de Salou, juntament amb l’MBA de la URV, organitzen una nova jornada de talent emprenedor

dimarts 23 febrer 2016

La Sala Europa del TAS acollirà les intervencions de Joan R. Alabart, director de l’MBA de la URV i de Jorge Ruiz, fundador d’Arandipur, creador del plat de dutxa tou

La corrent dominant a la nostra societat és que qualsevol persona pot arribat a ser tot allò que es proposi. Tothom neix emprenedor, líder o bomber. Que ho arribis a ser només depèn de tu, del teu esforç i esperit de lluita. Es per això que la regidoria de Promoció Econòmica de l’ajuntament de Salou, conjuntament amb l’MBA de la URV han organitzat una xerrada sobre el talent emprenedor per tal d’aprendre que val molt la pena que abans d’emprendre, s’avaluï fins a quin punt es te fusta d’emprenedor.

Durant la jornada es pretén donar resposta al potencial emprenedor i buscar el millor instrument per predir-lo. El Director de l’MBA de la URV, Joan R. Alabart, i Jorge Ruiz, Fundador d’Arandipur, creador del plat de dutxa tou, seran els encarregats dur a terme les xerrades.

La xerrada, que es durà a terme el proper dijous dia 25 de febrer a les 19h a la Sala Europa del TAS, s’introduiran els deu talents identificats en els emprenedors més exitosos i un instrument, l’Entrepreneurial Profile 10, amb el que es podrà mesurar el talent emprenedor.

Galeria d'imatges

urv.jpg
emprenedor.jpg

Document Actions