Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El Centre de Formació de Persones Adultes Àgora obre el període de matrícula pel curs 2010-2011

Un Cicle de formació instrumental, el graduat en educació secundària, la prova d’accés a CFGM i la prova d’accés a CFGS, entre d’altres, són les ofertes formatives de l'aula

dijous 02 setembre 2010

 

La Regidoria d’Ensenyament de l’Ajuntament de Salou ha obert aquest matí el període de matriculació del Centre de Formació de Persones Adultes “Àgora”. Les dades d’inscripció seran des d’avui dia 2 i fins el dia 8 de setembre. L’oferta formativa del  centre per aquest curs 2010-2011 engloba el Cicle de Formació Instrumental, el Graduat en Educació Secundària, la Prova d’accés a Cicles Formatius de Grau Mitjà i la Prova d’accés a Cicles Formatius de Grau Superior. Pel que fa a les llengües, s’impartiran classes de Llengua catalana inicial (acolliment lingüístic), Llengua castellana inicial i Llengua castellana nivell bàsic.

Tots els que estiguin interessats i ja van fer la preinscripció poden passar a matricular-se per la Taula 1 de l’OAC, planta baixa de l’Ajuntament, poden omplir l’imprès de matrícula que trobaran a les prestatgeries de l’OAC. Aquells que vulguin més informació sobre la matriculació poden adreçar-se al Centre Cívic, 1ª planta. Pel que fa als grups de català, castellà i cicles de formació instrumental també poden anar directament al Centre Cívic.

El Regidor d’Ensenyament, David Ninyà, ha explicat que: “l’objectiu es el de facilitar l’accés a l’ensenyament a totes les persones, així com potenciar amb les eines i serveis del nostre Municipi l’aprenentatge al llarg de la vida”.
Per a més informació podeu adreçar-vos al mateix centre a partir del dia 10, Avinguda de Pau Casals, 14 o al telèfon 977 388 851.

Document Actions