Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El certamen continua avui amb les competicions Nacionals

A un dia del final de l’Spanish Open, els organitzadors valoren positivament l’acte

dilluns 07 desembre 2009

Aquest matí a partir de les 11 hores s’han obert les portes del Pavelló Municipal d’Esports de Salou per donar el tret de sortida a la competició del Open Nacional. Aquesta començarà a les 13 hores amb el XI Open Nacional AEBD Salou, seguit pel Show Dance per Equips Autonòmics i finalitzarà a les 22:30 h amb el VI Team Match Autonòmic per Comunitats, II Memorial Gabriel Carrera.

Durant tot el cap de setmana la gran afluència de públic, uns 7.000 visitants, ha fet que Salou es converteixi en tot un referent. Les competicions Internacionals, en les categories de Satandard i Latino, que van tenir lloc durant tot el dia d’ahir, van estar molt ajustades, on les parelles van exhibir els seus millors passos, i per descomptat, les seves millors i més espectaculars gales per tal d’aconseguir un lloc en les finals de la tarda. Les parelles russes, alemanyes, franceses, italianes i espanyoles van mostrar el seu alt nivell adjudicant-se els primers llocs de les diverses classificacions.

Antoni Mas, organitzador de l’event ha explicat que: “estem molt contents amb el gran nombre d’aficionats que s’han volgut sumar a aquests esdeveniment i amb l’alt nivell que s’ha demostrat en tot moment en la pista de ball”. Per la seva Banda, l’alcalde de Salou, Pere Granados, ha declarat que: “estem molt contents de que un any més s’hagi escollit el nostre municipi per acollir aquest event de caire Internacional, que prestigia la nostra localitat i suposa una oportunitat més per a desestacionalitzar la temporada”.

Document Actions