Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El Challenge Salou obre inscripcions

dimecres 21 setembre 2016

Les inscripcions tindran un període promocional fins al 4 d’octubre

Tindrà una bossa de 25.000 € en premis

Serà l’última seu mundial classificatòria per a “The Championship”, el campionat del món de triatló de mitja distància amb més nivell de la història


Salou es presenta un any més com La gran festa del triatló! Amb una previsió de més de 2.000 participants entre les jornades del 27 i 28 de maig. A la prova reina, el triatló de mitja distància (1.900 metres nadant – 90 km en bici – 21,097 km corrents), l’acompanyaran una cursa popular de 7 km i un triatló per a nens. Cada cursa tindrà sortides diferenciades per a cada modalitat: masculina i femenina, a més de l’opció de competir per relleus en distància Half.

Serà l’última seu mundial classificatòria per a “The Championship”, el triatló que es disputarà a Samorin, Eslovàquia i que reunirà als millors triatletes dels Jocs Olímpics, Challenge Family, Ironman i de les World Triathlon Series, amb una bossa de premis de més de 150.000€.

El Challenge Salou seguirà apostant per oferir uns serveis de qualitat superior al corredor, qui tornarà a ser el gran protagonista de l’esdeveniment. A més, es manté el circuit tradicional, repetint un magnífic circuit de ciclisme a una volta, tancat al trànsit que permet a l’atleta gaudir al màxim i de forma totalment segura. A més, de repartir la gran quantitat de 25.000€ en premis entre els guanyadors.

Referent al preu de les inscripcions, l’organització de la cursa torna a establir un termini de descompte en el preu d’inscripció a la prova reina fins al dia 4 d’octubre. A partir d’aquesta data, les inscripcions tindran el seu preu normal. Challenge Salou es coneix ja com el triatló de la platja d’Europa gràcies a les perfectes condicions climatològiques, el nivell dels atletes i un circuit pràcticament pla i tancat al trànsit que es desenvoluparà per l’autovia A7, tancada als cotxes per a l’ocasió. La del 2017, serà l’edició de consagració de l’esdeveniment, i està per veure que els triatletes puguin plantar cara a la marca establerta per Joe Gambles en 3:39:00.

Galeria d'imatges

triatlon.jpg

Document Actions