Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

El Circ Acrobàtic Nacional de Pekín reuneix 5.000 persones a la plaça de les Comunitats Autònomes

dimecres 12 agost 2009

Un total de 40 artistes van donar vida ahir a la nit als més de 100 números diferents, entre representacions aèries, equilibristes, màgia, entre d'altres

El Circ Acrobàtic Nacional de Pekín va deixar ahir a la nit un bon gust de boca a les 5000 persones que es van reunir davant l'escenari de la Plaça de les Comunitats Autònomes per tal de deleitar-se amb el seu nou espectacle 'Dreams-Alma de Xina'. El nou espectacle va conduir als milers d'espectadors a un món de somni, ple de colors vist des dels ulls d'una jove i encantadora nena que, conduida per l'amable padri arbre, mostrava els animals que habiten en el magnific bosc. L'actuació, gratuïta i apta per a tots els públics, es va convertir en un show complet coreografiat teatralment apte per a audiències de totes les edats. La crítica del públic va ser excel·lent ja que van oferir entreteniment en estat pur amb increïbles acrobàcies, música i extraordinaris efectes lluminosos.

Algunes de les actuacions que es van poder veure damunt l'escenari van ser els números amb barrets, on un grup d'artistes es llençava el barret mentre feien diversos equilibris amb els seus cossos; el número en que un grup d'artistes vestits com si fossin monos feien equilibris sobre unes barres; o el dels artistes disfressats d'esquirols saltaven per rotllanes mentre feien equilibris, entre molts d'altres.

El públic salouenc va respondre molt favorablement a les expectatives de l'organització i van quedar encantats amb l'actuació d'aquests artistes reconeguts a nivell mundial. Tant es així que al finalitzar l'actuació el nombrós públic assistent es va posar de peu per aplaudir als 40 artistes per la seva gran actuació.

Document Actions